Velkommen til vores hjemmesider!

Fordele ved Welded Mesh Machine

Svejset trådnetmaskine, også kendt som automatisk trådtrækmaskine, automatisk trådnetmaskine, kulminestøttenet krympet trådnetmaskine, kulminestøttemaskerækkesvejsemaskine osv., er en maskine, der anvender computerautomatisk kontrol, manuel viklingstråd, og automatisk svejsning.Et nyt produkt.Den er velegnet til svejsning af trådnet, svejset trådnet og andre produkter, og der er ingen krav til trådens materiale.Forskellige parametre kan også indstilles i henhold til kundens krav under svejsning.
Den svejste trådnetmaskine er sammensat af et drivsystem, et kontrolsystem og et detektionssystem.Det er et automatisk metalnet svejseudstyr, der anvender fuld digital teknologikontrol og automatisk fuldender parametre som svejsetid, svejsespænding og svejsestrøm.
Arbejdsprincippet for den svejsede maskemaskine Den svejste maskemaskine er et højeffektivt svejseudstyr af høj kvalitet til automatisk diamantformet net og automatisk maskepenetrering.Det vedtager mikrocomputerstyring for automatisk at fuldføre bøjnings- og svejsearbejdet.Det har mange fordele:
1. Rimeligt design, enkel og bekvem betjening.Svejsetrådsmaskinen har en hurtig trækhastighed og et stort trækslag, som kan opnå mere ensartet trækning i samme dybde.høj produktivitet;
2. Servomotor bruges til at styre løftningen af ​​trækstangen, og tegningspositionen er nøjagtig;
3. Svejsetransformatoren vedtager indenlandsk højkvalitetstransformer med stabil ydeevne;
4. Den er udstyret med automatisk trådtrådning og manuel trådtrådningssystem, med høj kontrolpræcision og komplette funktioner.
5. Maskinen kan indstille forskellige parametre i henhold til forskellige krav fra kunder og kan indstilles til at være fuldautomatisk.Den kan også indstilles til halvautomatisk eller manuel.Udstyret har en PLC til at styre størrelsen af ​​maskenettet og spændingsanordningen.Udstyret har fordelene ved enkel betjening, sikkerhed og pålidelighed.

 


Posttid: Mar-06-2023