Velkommen til vores hjemmesider!

Introduktion af spolepistol

A spole sømpistol er et værktøj monteret på enspole sømpistol bruges til forskellige operationer.På grund af sin enkle struktur, nem at bruge, hurtige og brede vifte af applikationer, er den meget udbredt i forskellige industrier.

coil sømpistol kan opdeles i to slags manuelle og elektriske.brugervejledningspole sømpistol er et enkelt, hurtigt værktøj, men også det foretrukne værktøj for arbejdere i installation af faste genstande.En elektriskspole sømpistol er et letvægts håndværktøj, der kan hentes ind i et værktøjssæt, efter at fikseringsopgaven er afsluttet.

Detspole sømpistol bruges ofte ved fastgørelse af genstande.På grund af sin enkle konstruktion, lette betjening, hastighed og lave omkostninger, er denspole sømpistol er ideel til fastgørelse af genstande.Dens funktionsprincip er at dreje håndtaget, mens du trykker ned på fjederen, så fjederkompressionen, såspole sømpistol i arbejdstilstand, og juster derefter fjedertrykket ved at justere håndtaget på gearet for at fuldføre sømarbejdet.På samme tid ved manuelt at betjene kontakten på håndtaget for at styre strømmen til og fra, for at opnå sikker, effektiv og hurtig at fuldføre installationsopgaven.

Ved brug afspole sømpistol, skal følgende punkter bemærkes

(1) Når du installerer en fast genstand, skal det passende gear vælges til drift.

Generelt skal du bruge et lavt geartryk til installationen, og derefter afslutte jobbet med et højt geartryk.

(2) Når installation skal udføres fra nul, skal det ske på en sikker måde.Det er bedst at starte installationen med lavt kvalitetstryk og derefter gradvist øge kvaliteten for at forbedre effektiviteten.

(3) Ved montering af faste genstande må hovedet ikke være i kontakt med genstanden for at forhindre beskadigelse af værktøjet.

(4) Ved brug af sømrullepistolen skal den placeres i en jævn position.Hvis det ved et uheld bliver knust eller glidet af, skal du stoppe arbejdet og straks reparere det.

(5) Når opgaven med fastgørelse er afsluttet, skal strømmen straks afbrydes og håndtaget trækkes til slutpositionen.Hvis installationen skal udføres fra bunden, skal sømrullepistolen eller håndværktøjet i sættet bruges til at udføre installationen.Ved brug af enspole sømpistol, skal du være opmærksom på afstanden mellem dens håndtag og jorden.Hvis det er for tæt på, kan det forårsage skade på hånden.Hvis det er for langt væk, vil det påvirke effektiviteten og kvaliteten af ​​arbejdet.

 

 

 


Indlægstid: 12. maj 2023